σαλικυλικό (από του στόματος οδό, ορθική οδό) περιγραφή και εμπορικές ονομασίες

Καναδικό εμπορικό σήμα

Η ασπιρίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την πιθανότητα καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου ή άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν όταν ένα αιμοφόρο αγγείο μπλοκαριστεί από θρόμβους αίματος. Η ασπιρίνη βοηθά στην αποτροπή σχηματισμού επικίνδυνων θρόμβων αίματος. Ωστόσο, αυτή η επίδραση της ασπιρίνης μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα σοβαρής αιμορραγίας σε μερικούς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, η ασπιρίνη θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό μόνο όταν ο γιατρός σας, αφού μελετήσει την ιατρική σας κατάσταση και το ιστορικό σας, αποφασίσει ότι ο κίνδυνος θρόμβων αίματος είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο αιμορραγίας. Μην πάρετε ασπιρίνη για την πρόληψη θρόμβων αίματος ή για καρδιακή προσβολή, εκτός εάν έχει παραγγελθεί από το γιατρό σας.

Τα σαλικυλικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλες καταστάσεις που καθορίζονται από το γιατρό σας.

Η καφεΐνη που υπάρχει σε ορισμένα από αυτά τα προϊόντα μπορεί να προσφέρει επιπλέον ανακούφιση από πόνο κεφαλαλγίας ή ταχύτερη ανακούφιση από τον πόνο.

Ορισμένα σαλικυλικά είναι διαθέσιμα μόνο με τη συνταγή του γιατρού σας ή οδοντιάτρου. Άλλοι διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή, αλλά ο ιατρός ή ο οδοντίατρος μπορεί να έχει ειδικές οδηγίες σχετικά με τη σωστή δόση αυτών των φαρμάκων για την ιατρική σας κατάσταση.

Βεβαιωθείτε ότι ο επαγγελματίας υγείας σας γνωρίζει εάν βρίσκεστε σε δίαιτα χαμηλού νατρίου. Η τακτική χρήση μεγάλων ποσοτήτων σαλικυλικού νατρίου (όπως για την αρθρίτιδα) μπορεί να προσθέσει μεγάλη ποσότητα νατρίου στη διατροφή σας. Το σαλικυλικό νάτριο περιέχει 46 mg νατρίου σε κάθε δισκίο των 325 mg και 92 mg νατρίου σε κάθε δισκίο των 650 mg.

Δισκία, δισκία, δισκία, δισκία, κάψουλα, δισκία, μασώμενα, κάψουλα, παρατεταμένη απελευθέρωση, 24 HR, δισκίο, αναβράζουσα, κάψουλα, καθυστερημένη απελευθέρωση, κόμμι, κλύσμα, υγρό, Κάψουλα, Εκτεταμένη Απελευθέρωση, Ανάρτηση

Αυτό το προϊόν διατίθεται στις ακόλουθες μορφές δοσολογίας

Σημασία της διατροφής