πλούσιο weil, med, cde: πέσει σε γυμναστήριο

Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι μόνο οι πελάτες και δεν έχουν εξεταστεί από γιατρό. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό. Αυτό το γεγονός προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Συντονιστής: Καλώς ορίσατε πίσω στο Live, Rich. Για όσους από εμάς χρησιμοποιούσαμε τον καυτό καιρό σαν δικαιολογία για να βρεθούμε όλο τον καλοκαίρι στον κλιματισμό, πώς θα σηκωθούμε και θα κινηθούμε μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας;

Weil: Ο καλύτερος τρόπος να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας είναι να προχωρήσετε και να ορίσετε ένα εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα. Αυτό σημαίνει να το γράψετε κάτω εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα πάτε σε αυτό. Πραγματικά κάνετε αυτό: Καταγράψτε τη δραστηριότητα που θα κάνετε. Ίσως να είναι το σταθερό ποδήλατο ή ο διάδρομος ή το γυμναστήριο. Όποια και αν είναι η δραστηριότητά σας, γράψτε αυτό.

Κατόπιν σημειώστε ποια ημέρα ή ημέρες της εβδομάδας θα το κάνετε και στη συνέχεια γράψτε την ώρα της ημέρας. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί πρέπει να είστε πολύ συγκεκριμένοι όταν καθορίζετε στόχους, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι αναμένεται από εσάς.

Κατόπιν σημειώστε για πόσο καιρό θα εκτελέσετε τη δραστηριότητα σε λίγα λεπτά, είτε πρόκειται για 10 λεπτά, 15 λεπτά, κ.ο.κ. Ο λόγος, και πάλι, να καταγράψετε το χρονικό διάστημα, είναι ότι γνωρίζετε και αναμένετε τι πρόκειται να κάνετε. Εάν είστε καναπές καναπέ όλο το καλοκαίρι, αυτό δεν είναι πρόβλημα. μην ανησυχείτε αν είναι μόνο μερικά λεπτά. να ξεκινήσετε ρεαλιστικά και να δημιουργήσετε σταδιακά. Ένας από τους σίγουρους τρόπους για να μην επιτύχει είναι να θέσει μη ρεαλιστικούς στόχους.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι, ήταν πολύ ζεστό και υγρό και παρατήρησα για τον εαυτό μου ότι μόλις πήραμε πιο δροσερό, ήμουν ικανός να ασκώ περισσότερη άσκηση και αισθάνθηκα καλύτερα . Ο χρόνος μου στη λειτουργία μου βελτιώθηκε και συνολικά, ήταν μια καλύτερη εμπειρία. Τώρα είναι λοιπόν η ώρα να προχωρήσετε και να ξεκινήσετε, όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός, και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα απολαύσετε τον καλύτερο καιρό.

Ενώ ασκείτε, θα πρέπει να μετράτε μεταξύ …

Ενώ ασκείτε, θα πρέπει να μετράτε μεταξύ …