ασπαρτικό

Το σώμα χρειάζεται σελήνιο για φυσιολογική ανάπτυξη και υγεία. Το σελήνιο είναι απαραίτητο για ορισμένα ένζυμα που βοηθούν με τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος.

Αν και το σελήνιο χρησιμοποιείται για την πρόληψη ορισμένων τύπων καρκίνου, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να αποδειχθεί ότι αυτό είναι αποτελεσματικό.

Χρήσεις για Se Aspartate

Για καλή υγεία, είναι σημαντικό να τρώτε μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή. Ακολουθήστε προσεκτικά οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να σας συστήσει ο επαγγελματίας υγείας. Για τις συγκεκριμένες διατροφικές σας ανάγκες σε βιταμίνες ή / και ορυκτά, ζητήστε από τον γιατρό σας μια λίστα με τα κατάλληλα τρόφιμα. Εάν νομίζετε ότι δεν παίρνετε αρκετές βιταμίνες ή / και μέταλλα στη διατροφή σας, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Το σελήνιο βρίσκεται στα θαλασσινά, στο ήπαρ, στο άπαχο κόκκινο κρέας και στους κόκκους που καλλιεργούνται σε έδαφος πλούσιο σε σελήνιο.

Η ημερήσια ποσότητα σεληνίου που απαιτείται ορίζεται με διάφορους τρόπους.

Για εμάς.-

Για τον Καναδά-

Οι συνήθεις καθημερινές συνιστώμενες δόσεις σεληνίου καθορίζονται γενικά ως εξής

Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είχατε ποτέ ασυνήθιστη ή αλλεργική αντίδραση σε φάρμακα αυτής της ομάδας ή σε άλλα φάρμακα. Επίσης, ενημερώστε τον γιατρό σας εάν έχετε άλλα είδη αλλεργιών, όπως για τα τρόφιμα βαφές, συντηρητικά ή ζώα. Για τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα ή τα συστατικά της συσκευασίας.

Σημασία της διατροφής

Προβλήματα στα παιδιά δεν έχουν αναφερθεί με λήψη κανονικών ημερήσιων συνιστώμενων ποσοτήτων.

Προβλήματα σε ηλικιωμένους ενήλικες δεν έχουν αναφερθεί με λήψη κανονικών ημερήσιων συνιστώμενων ποσοτήτων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λαμβάνετε αρκετές βιταμίνες και ανόργανα άλατα όταν μείνετε έγκυος και να συνεχίσετε να λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα βιταμινών και ανόργανων ουσιών σε όλη την εγκυμοσύνη σας. Η υγιής ανάπτυξη και ανάπτυξη του εμβρύου εξαρτάται από τη σταθερή παροχή θρεπτικών ουσιών από τη μητέρα. Ωστόσο, η λήψη μεγάλων ποσοτήτων συμπληρώματος διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να είναι επιβλαβής για τη μητέρα ή / και το έμβρυο και πρέπει να αποφεύγεται.

Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι το σελήνιο προκαλεί γενετικές ανωμαλίες όταν χορηγείται σε μεγάλες δόσεις.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε τις σωστές ποσότητες βιταμινών και ανόργανων ουσιών ώστε το μωρό σας να έχει επίσης τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για να αναπτυχθεί σωστά. Ωστόσο, η λήψη μεγάλων ποσοτήτων συμπληρώματος διατροφής κατά τη διάρκεια του θηλασμού ενδέχεται να είναι επιβλαβής για τη μητέρα ή / και το μωρό και πρέπει να αποφεύγεται.

Παρόλο που ορισμένα φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται καθόλου μαζί, σε άλλες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί δύο διαφορετικά φάρμακα, ακόμη και αν μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να αλλάξει τη δόση ή μπορεί να χρειαστούν άλλες προφυλάξεις. Όταν παίρνετε οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερώσετε τον επαγγελματία υγείας σας εάν παίρνετε κάποιο από τα παρακάτω φάρμακα. Οι ακόλουθες αλληλεπιδράσεις έχουν επιλεγεί με βάση τη δυνητική τους σημασία και δεν είναι απαραιτήτως όλες.

Η χρήση των φαρμάκων αυτής της κατηγορίας με οποιοδήποτε από τα παρακάτω φάρμακα συνήθως δεν συνιστάται, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται. Εάν τα δύο φάρμακα συνταγογραφούνται μαζί, ο γιατρός σας μπορεί να αλλάξει τη δόση ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το ένα ή και τα δύο φάρμακα.

Ορισμένα φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης τροφής ή κατά τη διάρκεια της κατανάλωσής της ή κατά την κατανάλωση ορισμένων τύπων τροφίμων, εφόσον ενδέχεται να εμφανιστούν αλληλεπιδράσεις. Η χρήση αλκοόλ ή καπνού με ορισμένα φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσει αλληλεπιδράσεις. Συζητήστε με το γιατρό σας τη χρήση του φαρμάκου σας με τρόφιμα, αλκοόλ ή καπνό.

Η παρουσία άλλων ιατρικών προβλημάτων μπορεί να επηρεάσει τη χρήση των φαρμάκων αυτής της κατηγορίας. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε άλλα ιατρικά προβλήματα, ειδικά

Τα δοσολογικά φάρμακα αυτής της κατηγορίας θα είναι διαφορετικά για διάφορους ασθενείς. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας ή τις οδηγίες στην ετικέτα. Οι ακόλουθες πληροφορίες περιλαμβάνουν μόνο τις μέσες δόσεις αυτών των φαρμάκων. Εάν η δόση σας είναι διαφορετική, μην την αλλάξετε εκτός εάν σας το πει ο γιατρός σας.

Η ποσότητα του φαρμάκου που παίρνετε εξαρτάται από την ισχύ του φαρμάκου. Επίσης, ο αριθμός των δόσεων που λαμβάνετε κάθε μέρα, ο χρόνος που επιτρέπεται μεταξύ των δόσεων και ο χρόνος που παίρνετε το φάρμακο εξαρτώνται από το ιατρικό πρόβλημα για το οποίο χρησιμοποιείτε το φάρμακο.

Εάν παραλείψετε μια δόση αυτού του φαρμάκου, πάρτε το το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη δόση, παραλείψτε τη χαμένη δόση και επιστρέψτε στο κανονικό σας πρόγραμμα δοσολογίας. Μην διπλασιάζετε τις δόσεις.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αποθηκεύστε το φάρμακο σε κλειστό δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από τη θερμότητα, την υγρασία και το άμεσο φως. Μην ψύχετε. Κρατήστε από το πάγωμα.

Μην κρατάτε παλιά φάρμακα ή φάρμακα που δεν χρειάζονται πλέον.

Μαζί με τα απαραίτητα αποτελέσματά του, ένα φάρμακο μπορεί να προκαλέσει κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν μπορεί να συμβούν όλες αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες, μπορεί να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Λάβετε άμεση βοήθεια έκτακτης ανάγκης αμέσως εάν συμβεί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα υπερδοσολογίας

Διαθεσιμότητα Rx / OTC Rx και / ή OTC

Πριν από τη χρήση της ασπαρτάτης

Εγκυμοσύνη Κατηγορία C Ο κίνδυνος δεν μπορεί να αποκλειστεί

Σχέδιο CSA N Δεν είναι ελεγχόμενο φάρμακο

Συμπλήρωμα βιταμινών και ορυκτών λιπαρών οξέων, θειικό σίδηρο, Centrum, εργοκασσιφερόλη, βιταμίνη D2, θειαμίνη, ψευδάργυρος, σελήνιο, Drisdol, πικολινικό χρώμιο, Feosol Original, ριβοφλαβίνη, πολυβιταμίνη με μέταλλα, Dialyvite,

Η σωστή χρήση του Se Aspartate

Se Ασπαρτάς Παρενέργειες

σελήνιο