sitavig

η κυβέρνηση εγκρίνει το Sitavig

Γενικό όνομα: acyclovir; Ημερομηνία έγκρισης: 12 Απριλίου 2013. Εταιρία: BioAlliance Pharma Α.Ε.

Θεραπεία για: Έρπης Labialis (Ψυχρού πληγές)

Με βάση την τεχνολογία Lauriad®, το Sitavig έρχεται με τη μορφή μίας βλεννοσυγκολλητικής ταμπλέτας την οποία ο ασθενής τοποθετεί στο κόμμι και που παράγει υψηλή συγκέντρωση acyclovir απευθείας στο χείλος, τη θέση της λοίμωξης από το κρύο. Σε μια διεθνή μελέτη φάσης ΙΙΙ που διεξήχθη σε 775 ασθενείς, το Sitavig κατέδειξε υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας όσον αφορά τον χρόνο επούλωσης με ένα μόνο δισκίο που περιείχε 50 mg acyclovir και εξαιρετικό προφίλ ανοχής. Εκτός από την αποτελεσματικότητά του, το Sitavig προσφέρει ένα μοναδικό, διακριτικό και απλό σκεύασμα με μια ενιαία εφαρμογή για ολόκληρη τη διάρκεια του επεισοδίου, που αντιπροσωπεύει σημαντικά πλεονεκτήματα για τους ασθενείς που υποφέρουν από υποτροπιάζουσες πληγές στον έρπητα.

Τι είναι το Sitavig;

Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο σε περίπτωση αλλεργίας

Πριν χρησιμοποιήσετε το Sitavig, ενημερώστε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με όλες τις ιατρικές σας καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και εσείς

Ανατρέξτε στις λεπτομερείς οδηγίες χρήσης για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτού του φαρμάκου.

Πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που μπορεί να εμποδίσουν το Sitavig να κολλήσει στα ούλα σας, συμπεριλαμβανομένων: αγγίζοντας ή πιέζοντας το Sitavig μετά την εφαρμογή του, φορέοντας τις οδοντοστοιχίες, τσίχλες και βούρτσισμα των δοντιών σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θεραπείας.

Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει το Sitavig;

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν

Αυτές δεν είναι όλες οι πιθανές παρενέργειες του Sitavig. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στην κυβέρνηση στο 1088.

Διατηρείτε τα δισκία Sitavig στεγνά.

Κρατήστε το Sitavig και όλα τα φάρμακα μακριά από παιδιά.

Τα φάρμακα μερικές φορές συνταγογραφούνται για σκοπούς άλλους από εκείνους που παρατίθενται σε φυλλάδιο με πληροφορίες για τους ασθενείς. Μην χρησιμοποιείτε το Sitavig για μια κατάσταση για την οποία δεν έχει συνταγογραφηθεί. Μην χορηγείτε αυτό το φάρμακο σε άλλους ανθρώπους, ακόμα και αν έχουν τα ίδια συμπτώματα που έχετε. Μπορεί να τους βλάψει. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από το φαρμακοποιό σας ή τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με το Sitavig που είναι γραμμένο για επαγγελματίες υγείας.

Δραστικό συστατικό: acyclovir

Ανενεργά συστατικά: υπρομελλόζη, συμπύκνωμα πρωτεΐνης γάλακτος, λαυρυλοθειικό νάτριο, στεατικό μαγνήσιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ποβιδόνη, κολλοειδές διοξείδιο του πυριτίου.

Διαβάστε τις Οδηγίες Χρήσης που συνοδεύουν το Sitavig προτού αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Συζητήστε με τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης ή τον φαρμακοποιό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Σπουδαίος

Πώς να εφαρμόσετε το Sitavig

Βήμα 1

Πριν εφαρμόσετε το Sitavig, εντοπίστε την περιοχή στο άνω κόμμι, ακριβώς επάνω από τον αριστερό ή το δεξιό κοπτικό. Το δόντι του κοπτήρα είναι το δόντι ακριβώς δεξιά ή αριστερά από τα δύο μπροστινά δόντια. Εδώ πρέπει να εφαρμόσετε το στοματικό δισκίο.

Βήμα 2

Ξεφλουδίστε το κάλυμμα του πακέτου φυσαλίδων. Πάρτε ένα δισκίο από το στόμα από τη συσκευασία κυψελών. Όταν αφαιρεθεί από το blister, το Sitavig πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Το Sitavig είναι στρογγυλό στη μία πλευρά και επίπεδο στην άλλη πλευρά.

Βήμα 3

Τοποθετήστε την επίπεδη πλευρά του στοματικού δισκίου στο στεγνό δάκτυλό σας. Εφαρμόστε την στρογγυλή πλευρά στο άνω κόμμι σας. Η επίπεδη πλευρά θα είναι στραμμένη προς το εσωτερικό του χείλους σας.

Βήμα 4

Κρατήστε το στοματικό δισκίο στη θέση του εφαρμόζοντας μια ελαφρά πίεση με το δάχτυλό σας στο εξωτερικό του άνω χείλους σας, πάνω από την περιοχή όπου είναι τοποθετημένο το Sitavig, για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κολλήσετε στην ούλα σας.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω το Sitavig;

Βήμα 5

Αφήστε το στοματικό δισκίο στη θέση του μέχρι να διαλυθεί.

Κατηγορία Β εγκυμοσύνης Δεν υπάρχει αποδεδειγμένος κίνδυνος για τον άνθρωπο

Σχέδιο CSA N Δεν είναι ελεγχόμενο φάρμακο

Ιστορικό έγκρισης Ημερολόγιο φαρμάκων στην κυβέρνηση

Ψυχρών πληγών acyclovir, Valvrex, valacyclovir, Famvir, famciclovir, τετρακαϊνη τοπικά, Denivir, τοπική βενζοκαΐνη, Zovirax Cream, Zovirax Αλοιφή, Orabase, πενσικλοβίρη τοπικά, Xerese, τοπική βενζυλική αλκοόλη, Benzo-Jel, Kank-a,

Τι πρέπει να αποφύγω;

Ανεπιθύμητες ενέργειες του Sitavig

Πώς πρέπει να αποθηκεύσω το Sitavig;

Γενικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Sitavig

Ποια είναι τα συστατικά του Sitavig;

Οδηγίες χρήσης

Sitavig (acyclovir)