δοκιμές ringworm, θεραπείες, πρόληψη

Ο γιατρός σας πιθανότατα θα αναγνωρίσει το χαρακτηριστικό εξάνθημα του ringworm. Ωστόσο, αυτός ή αυτή μπορεί επίσης

Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει αντιμυκητιασικό φάρμακο. Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν για τον έλεγχο του μύκητα και την αποτρέπουν από το να επιστρέψει. Μπορείτε να απλώσετε το αντιμυκητιασικό προϊόν στο δέρμα σας ως φαρμακευτικό σαμπουάν, σκόνη, κρέμα, αφρό, σπρέι ή λοσιόν. ή μπορείτε να πάρετε ένα χάπι έτσι το φάρμακο μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα σας. Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει συνδυασμό αυτών των θεραπειών.

Πολλά αντιμυκητιακά φάρμακα, όπως η μικοναζόλη ή η κλοτριμαζόλη, είναι διαθέσιμα μέσω του μετρητή σε λιγότερο ακριβή τιμή. Ρωτήστε το γιατρό σας εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά ή εάν είναι απαραίτητο να συνταγογραφηθείς φαρμακευτική αγωγή.

Η καλή προσωπική υγιεινή βοηθά στην αποτροπή της εξάπλωσης του δακτυλίου. Διδάξτε το παιδί σας να ασκεί καλή υγιεινή και γενικά να μην μοιράζεται χτένες, βούρτσες ή καπέλα. Τα παιδιά επίσης δεν πρέπει να μοιράζονται πετσέτες, ρούχα ή αθλητικά είδη που δεν έχουν καθαριστεί σωστά.

Ringworm επίσης μπορεί να μεταδοθεί από ένα μολυσμένο σκυλί ή γάτα, ώστε να αποφύγετε τα ζώα που φαίνονται μαγισσών ή έχουν φαλακρός στίγματα στα παλτά τους. Εάν έχετε ένα ζώο που νομίζετε ότι μπορεί να έχει ringworm, να το πάρετε στον κτηνίατρό σας για θεραπεία.

ΠΗΓΕΣ

Ακαδημία Οικογενειακών Ιατρών: “Λοιμώξεις Tinea”.

Merk Εγχειρίδια: “Τριχοφυτία (Tinea).”

Μεγιστοποιήστε τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας για να φανεί νεότερος τώρα.

Κοιτάξτε τη μόλυνση με ένα ειδικό φως που μπορεί να ανιχνεύσει ίχνη φθοριζόντων υλικών που εμφανίζονται σε μολυσματικό δακτύλιο. Ξύστε μια περιοχή εμπλεκόμενου δέρματος και κοιτάξτε το δείγμα κάτω από το μικροσκόπιο. Πάρτε μια κουλτούρα για να μάθετε ποια αν ο μύκητας προκαλεί τη μόλυνση προκειμένου να επιλέξετε το αποτελεσματικότερο αντιμυκητιακό φάρμακο εάν η καλλιέργεια είναι θετική

Κοιτάξτε καλά σε κάθε φωτογραφία. Πώς να φροντίσετε για ξηρό, κόκκινο σκι? Εκπληκτικοί τρόποι για τη μείωση της ρυτίδωσης. Απαλείψτε τις τσάντες κάτω από τα μάτια σας