πρόληψη του καρκίνου του δέρματος (pdq ®): πρόληψη [] – αλλαγές στην παρούσα περίληψη (05/31/2013)

Οι περιλήψεις πληροφοριών για τον καρκίνο του PDQ επανεξετάζονται τακτικά και επικαιροποιούνται καθώς διατίθενται νέες πληροφορίες. Αυτή η ενότητα περιγράφει τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν σε αυτήν την περίληψη από την ημερομηνία που αναφέρθηκε παραπάνω.

Η Victoria Beckham το έκανε. Ομοίως, η Χέιντι Κλουμ, η Τζούλιαν Μουρ, η Εύα Μέντες και ο Ρούφους Ουέινγραϊτ. Για να βοηθήσουν στην άντληση χρημάτων για τον καρκίνο του δέρματος, αυτοί οι A-listers αφέθηκαν να φωτογραφηθούν, γυμνοί, για την εκστρατεία “Προστατέψτε το δέρμα που είσαι” με το μολύβι του σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs. Οι φωτογραφίες των κοριτσιών εμφανίζονται στα μπλουζάκια, τα οποία μπορεί να είναι μέρος του λόγου για τον οποίο η πρωτοβουλία έχει μέχρι στιγμής φέρει περισσότερα από 500.000 δολάρια για την Ομάδα Συνεταιρισμών Διεθνούς Μελανώματος της Σχολής Ιατρικής της NYU. Καθε…

Αυτές οι πληροφορίες παράγονται και παρέχονται από το Nationa. Cance; Ινστιτούτο (). Οι πληροφορίες σε αυτό το θέμα ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τότε που γράφτηκε. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Nationa. Cance; Ινστιτούτο μέσω της ιστοσελίδας του Διαδικτύου στη διεύθυνση http: /; cancer.gov ή καλέστε 1-800-4-ΚΑΡΚΙΝΟ.

 Δημόσιες πληροφορίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου