skimpy συμβουλές φροντίδας του δέρματος: 3 βασικά για σούπερ δέρμα

Απολεπίστε, ενυδατώστε, ενυδατώστε, καθαρίστε … οι περισσότεροι από εμάς έχουν λίγο χρόνο να γλύφουν ένα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μισό-καφέ latte, έτσι που έχει χρόνο για πολύπλοκη φροντίδα του δέρματος;

Συνδυάστε τα πλυντήρια και τα ενυδατικά σκαλοπάτια χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό σαπούνι. Συνδυάστε την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό: Αγοράστε ένα ενυδατικό με SPF 15 ή μεγαλύτερο.

Ακόμα ποιος δεν θέλει εκείνη την καλή λάμψη; Έτσι, με το χρόνο (και την τσέπη σας) στο μυαλό, αναζητούσε τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων για να δημιουργήσετε αυτές τις γρήγορες, βασικές συμβουλές φροντίδας του δέρματος. Με αυτά τα απλά βήματα μπορείτε να αγαπάτε το δέρμα στο οποίο βρίσκεστε μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν χρειάζεστε φανταχτερά προϊόντα για να καθαρίσετε το δρόμο σας στο σούπερ δέρμα. Το καθημερινό σαπούνι και το νερό απομακρύνει το βρωμιά, τον ιδρώτα, τη ρύπανση και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται μέσα στην ημέρα και κοστίζουν τις πένες στην εκκίνηση.

Και ένας καθημερινός θάμνος ή δύο είναι όλα όσα θέλετε. το πλύσιμο πιο συχνά μπορεί να διαταράξει τη φυσική λιπαντική προστασία του δέρματός σας. Οι ειδικοί στην φροντίδα του δέρματος προτείνουν να χρησιμοποιείτε ένα ήπιο σαπούνι χωρίς αφρό με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Προειδοποιούν ενάντια σε αποσμητικά σαπούνια σώματος ή αντιβακτηριακά καθαριστικά, τα οποία μπορεί να είναι σκληρά για το δέρμα σας.

Με τη συνεχή έκθεσή μας σε ατμοσφαιρικούς ντους, κρύο καιρό και ζεστό ήλιο, δεν είναι περίεργο, οι επαγγελματίες λένε ότι χρειαζόμαστε ενυδατική κρέμα ακόμα κι αν το δέρμα είναι φυσικά λιπαρό.

Ευτυχώς, το κλείδωμα στην υγρασία για μαλακό, απαλό δέρμα είναι εύκολο: Απλά απλώστε το προϊόν που προτιμάτε, αφού βγαίνετε από το ντους. Και τα ακριβά προϊόντα δεν χρειάζεται να ισχύουν: Ορισμένοι επαγγελματίες φροντίδας του δέρματος συνιστούν το λευκό βαζελίνη, ακόμα και το μαλακτικό μαλλιών. Έχετε λιπαρό δέρμα; Δοκιμάστε μη ομοιογενή προϊόντα, τα οποία δεν φράζουν τους πόρους.

Και μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε από μέσα προς τα έξω με άφθονο νερό.

Είτε ο καιρός υπόσχεται χιόνι, ήλιο ή ντους, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη, λένε οι ειδικοί της Ακαδημίας Δερματολογίας. Το χιόνι και το νερό αντικατοπτρίζουν τις ακτίνες του ήλιου και ακόμη και σε συννεφιασμένες μέρες έχουμε μια υγιή δόση υπεριώδους δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να οδηγήσουν σε ρυτίδες, αποχρωματισμό, κρεατοελιές και καρκίνο του δέρματος.

Τι να κάνω? Συμπληρώστε το εκτεθειμένο δέρμα και το στέλεχος σε αντηλιακό SPF 15 ή περισσότερο, με προστασία UVA και UVB. Και να εφαρμόζετε συχνά.

Πραγματικά πατημένο για το χρόνο; Είναι εύκολο να συρρικνωθούν αυτά τα τρία βήματα φροντίδας δέρματος σε μια διαδικασία δύο σταδίων

Βασική φροντίδα του δέρματος: Είναι τόσο εύκολη όσο και 1-2-3.

ΠΗΓΕΣ: Ακαδημία Δερματολογίας, Δερματολογία. Spring 2000, νοΙ. 1, όχι. 1, σελ. 18-29, Fall 2000, τομ. 1, όχι. 2, σελ. 20-21. Th; Cleveland Clinic Foundation, το ενημερωτικό δελτίο Skin Smart, Winter 2002, σελ. 1. Εθνικό Κέντρο Δερματολογίας, Σιγκαπούρη: “Φροντίδα του δέρματος”. Χαρακτηριστικό γνώρισμα: “Wome, πάνω από 50: Συμβουλές Φυσικής ομορφιάς”, “5 συμβουλές ομορφιάς και μυστικά κάθε γυναίκα Shoul, Know”. που παρέχεται σε συνεργασία με το Clevelan. Κλινική: “Συνθήκες του δέρματος: Φροντίδα του δέρματός σας.

Εξαιρετική! Υπάρχουν πάντα νέες συμβουλές που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να μοιάζει καλύτερα.

Αποκτήστε το δέρμα που θέλετε με τον προσωπικό μας εκτιμητή δέρματος.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ξυπνήσετε όμορφα.

Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να λάμψετε

Κακή μέρα στο γραφείο; Πάρτε μια βαθιά ανάσα για καλύτερο δέρμα.

Κορυφαίες συμβουλές για κάθε τύπο δέρματος

Ξέρετε πώς να ξεφύγετε;

5 συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα σας