σεξουαλικά προβλήματα στη γυναικεία περίληψη της θεραπείας

Η θεραπεία θα εξαρτηθεί από το είδος του σεξουαλικού προβλήματος που έχετε. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει

Η θεραπεία για φυσικές αιτίες αυτού του προβλήματος μπορεί να περιλαμβάνει

Η παροχή συμβουλών ως ζευγάρι μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της συναισθηματικής σας σχέσης με τον σύντροφό σας. Η βελτίωση μιας έντονης σχέσης είναι πιθανό να βελτιώσει τη σεξουαλική σας σχέση.

Υπάρχουν επίσης βήματα που μπορείτε να πάρετε στο σπίτι που μπορεί να αυξήσουν τη σεξουαλική επιθυμία σας. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε Αρχική θεραπεία.

Έχοντας έναν συνεργάτη που αισθάνεστε άνετα και χωρίς πίεση, παίζει μεγάλο ρόλο στο επίπεδο επιθυμίας σας. Είναι φυσιολογικό η έλλειψη επιθυμίας για έναν συνεργάτη που αναγκάζει το σεξ ή είναι προφορικά καταχρηστικός ή σωματικά βίαιος.

Η θεραπεία για μειωμένο σεξουαλικό ενθουσιασμό μπορεί να περιλαμβάνει μάθηση για το ρόλο που παίζουν τα συναισθήματα και για το πώς η διέγερση μιας γυναίκας εξαρτάται μερικές φορές από την τόνωση άλλων τμημάτων του σώματός της, ειδικά του στήθους της.

Η θεραπεία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει

Θεραπεία οποιωνδήποτε σωματικών αιτιών. Εκπαίδευση σχετικά με το σώμα σας, τα σεξουαλικά σας μηνύματα και τους υποδοχείς σας, καθώς και τις αλλαγές στη σεξουαλικότητα καθώς γερνάτε. Συμβουλευτική για εσάς και το σύντροφό σας Ψυχολογική θεραπεία. Η θεραπεία για σεξουαλικά προβλήματα συχνά περιλαμβάνει τη γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία. Σεξουαλική θεραπεία.

Αλλαγή ενός φαρμάκου που έχει μειώσει το ενδιαφέρον σας για σεξ? Ανακουφίζοντας τον πόνο, την ασθένεια ή τα προβλήματα ύπνου που μειώνουν το ενδιαφέρον σας για σεξ. Οιστρογόνα χαμηλής δόσης. Μετά την εμμηνόπαυση, τα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων στο σώμα προκαλούν κολπική ξηρότητα. Το οιστρογόνο αντιστρέφει αυτό. Η τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται μερικές φορές μετά από φυσική ή χειρουργική εμμηνόπαυση για τη βελτίωση της σεξουαλικής οδού. Αλλά η μακροχρόνια χρήση της τεστοστερόνης δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας. . Άσκηση, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να αυξήσετε τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Αλλαγή της θεραπείας για ορισμένες ασθένειες, εάν αυτή η θεραπεία έχει παρενέργειες που μειώνουν τη διέγερσή σας. Συμβουλευτική, για να βοηθήσει στην προσαρμογή των προσδοκιών της σεξουαλικής δραστηριότητας. Εάν ασκηθεί υπερβολική πίεση στους εταίρους, μπορεί να επηρεάσει την διέγερση. Βήματα που μπορείτε να πάρετε στο σπίτι, όπως η χρήση κολπικών λιπαντικών ή αυνανισμού.