προστατέψτε τα υπόλοιπα ευχαριστιών σας

Συνηθίζουν να λένε ότι οι εργάτες του Σικάγου χρησιμοποιούνταν “όλα εκτός από το ψαλμό”. Εάν χρησιμοποιείτε τα πάντα εκτός από το χαστούκι, πρέπει να θυμάστε πολλούς σημαντικούς κανόνες για να βεβαιωθείτε ότι ένα τραπέζι γεμάτο χλιαρό, αναπνευσμένο φαγητό είναι ασφαλές για φαγητό αργότερα.

2 ώρες. Αποθηκεύστε όλα τα υπολείμματα στο ψυγείο ή παγώστε όχι περισσότερο από δύο ώρες μετά το μαγείρεμα. Αν τα τρόφιμα έχουν περάσει περισσότερες από δύο ώρες, πετάξτε το. 2 ίντσες. Χρησιμοποιήστε ρηχά δοχεία, περίπου 2 ίντσες βαθιά, για την αποθήκευση τροφίμων. Αυτό θα του επιτρέψει να κρυώσει ταχέως και ομοιόμορφα, αποφεύγοντας τα ενοχλητικά βακτηρίδια. 4 μέρες. Τρώτε υπόλοιπα μέσα σε τέσσερις ημέρες. Τα παραθεριστικά φαγητά που κρατούνται περισσότερο από αυτό θα πρέπει να πεταχτούν. Παγώστε οτιδήποτε δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Ο William Stallings, MS, RD, κλινικός διαιτολόγος στο νοσοκομείο Temple University της Φιλαδέλφειας, λέει ότι θυμάται τη φόρμουλα “2-2-4”. Αυτό σημαίνει

Είναι επίσης σημαντικό να κρατάτε πάντα το ψυγείο σε 34 με 40 μοίρες. Μην ξεχνάτε ότι κατά την προετοιμασία της γιορτής πιθανώς το άνοιξατε πολύ. Η ρύθμιση μπορεί να χρειαστεί να χαμηλώσει λίγο τουλάχιστον προσωρινά.

Είναι επίσης σημαντικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, Stallings λέει, να πλένετε τα χέρια σας συχνά και να αποφεύγετε την προετοιμασία ωμού κρέατος σε μια πορώδη επιφάνεια, όπως ένα ξύλινο κοπτικό, που μπορεί να απορροφήσει μολυσμένους χυμούς και να τα μεταφέρει σε άλλα τρόφιμα.

Η Constance Garrett, RD, MS, MA, σύμβουλος επιστήμης της διατροφής και της οικογένειας των καταναλωτών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο San Bernardino, λέει ότι το παραγέμισμα δεν κρατά καλά. Τουλάχιστον, θα πρέπει να αφαιρεθεί από την κοιλότητα της γαλοπούλας αν κάποια από αυτά τοποθετήθηκαν εκεί. Ενώ στο εσωτερικό του, ο ντύσιμο μπορεί να γεύση της γαλοπούλας – και να αρωματιστεί από αυτό – αλλά μπορεί να μην πάρει αρκετά ζεστό για να μαστίζει επιμελώς επιβλαβή βακτήρια.

Αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι βάζουν κρεμμύδι και βότανα στο εσωτερικό της γαλοπούλας και προετοιμάζουν το ντύσιμο σε ξεχωριστό τηγάνι ως πλάκα.

Το Stallings λέει ότι είναι εντάξει για να μαγειρέψετε το παραγέμισμα στο εσωτερικό, όμως, εάν χρησιμοποιήσετε ένα θερμόμετρο κρέατος και βεβαιωθείτε ότι η πλήρωση φτάνει τους 165 βαθμούς Φαρενάιτ.

υγιεινές, νόστιμες συνταγές, από το περιοδικό Eating Well.

Κοτόπουλο, σοκολάτα, σαλάτες, επιδόρπια, σούπα