ρευματοειδής αρθρίτιδα: θεραπείες στο σπίτι

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τις θεραπείες στο σπίτι και τις εναλλακτικές θεραπείες για τη διαχείριση της RA. Μάθετε για τον βελονισμό, τις βοηθητικές συσκευές, τη διατροφή, την άσκηση, τη διαχείριση του στρες και πολλά άλλα.

Μάθετε για τις φυσικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και εναλλακτικών θεραπειών για την RA.

Ποια είναι τα καλύτερα βότανα και συμπληρώματα για τη ΡΑ; Και, είναι ασφαλείς; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Ανακαλύψτε πώς ο βελονισμός βοηθά στην ανακούφιση του πόνου ενισχύοντας τις ενδορφίνες, τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού.

Μάθετε πώς οι βοηθητικές συσκευές μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή με την RA.

Αν και δεν υπάρχει «δίαιτα RA» που να μπορεί να θεραπεύσει την πάθηση, ορισμένα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε τη φλεγμονή στο σώμα σας.

Ανακαλύψτε γιατί η άσκηση και η σωματική δραστηριότητα είναι ζωτικής σημασίας για να κρατήσετε ισχυρές τις αρθρώσεις σας.

Ασκηθείτε περισσότερο για να μειώσετε τον πόνο και να αισθανθείτε πιο ενεργητικός; Σπάνια φαίνεται πιθανή με την RA. Αλλά είναι αλήθεια! Η αδράνεια μειώνει την κοινή κίνηση και την ευελιξία. Η αδράνεια μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ασθενείς μυς και παραμορφωμένους αρθρώσεις.

Μάθετε πώς να οικοδομήσουμε μια “ομάδα ονείρου” των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, από τον ρευματολόγο και τον γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε φυσιοθεραπευτή, κοινωνικό λειτουργό και χειρούργο.

Μάθετε πώς να συνεργαστείτε με το γιατρό σας για να βρείτε τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα και θεραπείες για την RA.

Ανακαλύψτε νέους τρόπους αντιμετώπισης του πόνου και της δυσκαμψίας για να μην σας αρέσει η ΡΑ να σας απομακρύνει από έναν ενεργό τρόπο ζωής.