θα πρέπει να εισβάλλετε στην ιδιωτικότητα του tween σας;

 αρχειοθετεί περιεχόμενο μετά από 2 χρόνια για να εξασφαλίσει ότι οι αναγνώστες μας μπορούν εύκολα να βρουν το πιο επίκαιρο περιεχόμενο. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, εισαγάγετε το θέμα που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, το βράδυ μετά το δείπνο, θα μπορούσατε συχνά να βρήκα τον 11χρονο εαυτό μου να ψάχνει για ιδιωτικότητα κάτω από το γραφείο του πατέρα μου – το βρόχο καλώδιο τεντωμένο τεντωμένο – μιλώντας σε μία από τις φίλες μου, Jenny, ή Caitlin.

Αυτό που μιλήσαμε – συνθλίβει, ρούχα, τάξεις – μοιάζει πολύ με αυτό που οι κόρες μας μιλάνε σήμερα. Αλλά το κάνουν με τα δάχτυλά τους καθώς συμμετέχουν σε μηνύματα κειμένου, IM, λήψη και αποστολή φωτογραφιών και online κουβέντα. Και, όπως πολλοί γονείς ξέρω, συχνά αισθάνομαι εκφοβισμένος από αυτά τα εργαλεία, ακόμα και μια αφή φοβισμένη. Ποιος μπορεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει με το παιδί μου; Θα διαβιβαστούν τα ιδιωτικά κείμενα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα των παιδιών μου; Πώς ακριβώς χρησιμοποιείται το IM;

Η τεράστια δημοτικότητα του περιοδικού – που διαβάζονταν μόνο στο γραφείο του γιατρού σας – είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώσαμε την κυκλοφορία του Magazine Digital Edition.

Δείτε το περιοδικό και εγγραφείτε για να λάβετε την ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή σας.

Η Nancy Willard, διευθυντής του Κέντρου για ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου, λέει ότι βοηθώντας τους νέους να περιηγηθούν σε αυτά τα νέα κοινωνικά τοπία απαιτεί λογικό κεφάλι και αφοσιωμένο γονέα. Ο Willard είναι ο συγγραφέας των Cyber-Safe Kids, Cyber-Savvy Teens: Βοηθώντας τους νέους να μάθουν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Τα καλά νέα είναι ότι πιστεύει ότι ο κίνδυνος αρπακτικών και άλλων κινδύνων υπερεκτιμάται άγρια ​​στη φαντασία του κοινού.

Ενώ είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους σημερινούς γονείς είναι «τεχνολογικοί μετανάστες» – που φιλοξενούν αλλά όχι πλήρως στο σπίτι με νέες μεθόδους επικοινωνίας – ο Willard αναφέρει ότι οι βασικές αξίες που οι γονείς προσπαθούν να διδάξουν στα παιδιά σχετικά με τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις παραμένουν οι ίδιες: καλοσύνη.

Η συμμετοχή σας στις επικοινωνίες του tween σας είναι το πρώτο βήμα, λέει ο Willard. “Αν η κόρη σας στέλνει μηνύματα, πρέπει να είστε ένας από τους ανθρώπους που στέλνει μηνύματα”, λέει. Με το να μιλάτε, είστε καλύτερα τοποθετημένοι για να μάθετε με ποιον επικοινωνούν τα παιδιά σας και για το τι επικοινωνούν. Και θα είναι πιο πιθανό να γνωρίζετε ένα κυνήγι κειμένου ή ένα ενοχλητικό IM.

“Είναι όλα σχετικά με τις διδακτικές στιγμές”, λέει ο Willard. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν πώς να χειριστούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός φοιτητή, ακριβώς όπως θα τους προσέφερατε στρατηγικές αντιμετώπισης ενός φοβερού στο σχολικό λεωφορείο.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι να αποφύγετε την υπερβολική αντίδραση εάν κάτι πάει στραβά – για παράδειγμα, εάν το παιδί σας προωθεί ένα κουτσομπολιό μήνυμα ή δημοσιεύει μια ακατάλληλη εικόνα. “Το παιδί σας πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να έρθει σε σας και θα συνεργαστείτε για να λύσετε τα προβλήματα”, λέει ο Willard.

Βοήθεια για το έκζεμα του παιδιού σας. Πώς είναι η ADHD που επηρεάζει τη ζωή σου? Βοήθεια για τα προβλήματά του Tummy στα παιδιά

Τα πραγματικά περιστατικά: Η προφορική ομιλία των παιδιών. Παιδική όψη Screenin; 9 Surprising Λόγοι για να πάρετε περισσότερο ύπνο